Stjernestøv skal sikre handelsgade mod butiksdød

Kendte navne fra ind- og udland spiller en hovedrolle i nyt tiltag, som skal være med til at holde liv i handelsgade.

I Horsens bliver der lige nu gjort en ekstra indsats for at beskytte butikkerne og den gode stemning i Graven – ja, det hedder en af byens handelsgader simpelthen.

Det sker i et samarbejde mellem butikker, kommune og ejendomsejere, fremgår det af TV Syd og en meddelelse fra Horsens Kommune.

Mest iøjnefaldende er nok den såkaldte “Street of Fame”, som blev indviet torsdag. I alt 15 stjerner, som man kender det fra Hollywood, er lagt ned i gaden. De hylder et udvalg af de kendte musikere, som gennem årene har lagt vejen forbi Horsens.

– Samarbejdet i Graven viser, hvad der er muligt, når vi er fælles om at skabe udvikling og nye initiativer, siger borgmester i Horsens, Peter Sørensen (A), i en pressemeddelelse fra kommunen.

– Det er fantastisk at mærke den lyst og vilje, der er til at udvikle byen – og til at opdyrke vores stærke brand som kulturby. Jeg er meget spændt på at se resultatet, og jeg glæder mig allerede til næste år, hvor flere stjerner finder vej til fliserne i Graven, siger Peter Sørensen.

De første 15 kendisser til at få en stjerne i Graven er: The Rolling Stones, Neil Yong, Bruce Springsteen, AC/DC, Elton John, Dolly Parton, Foo Fighters, Thomas Helmig, Madonna, Rasmus Seebach, David Bowie, Dizzy Mizz Lizzy, Bob Dylan og Harry Styles

Del indlægget med andre der kunne få glæde af det

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email