Få sparring om din virksomhed

Når du er oprettet som deltager, kan du frit vælge, hvem du vil have sparring af, fra vores panel af retail-konsulenter. De kan hjælpe dig med at løse nogle af dine daglige udfordringer indenfor alt fra digitalisering, SEO-optimering, driftsoptimering, markedsføring, salgstræning m.fl.

Du skal være tilmeldt for at kunne kontakte en af vores konsulenter.

Når du er tilmeldt vil der være en knap lige her på denne side. 

Du tilmelder dig øverst til højre via "mit Akademi".

Robert Erichsen ReshapeRetail

Robert Erichsen

Hjælper butikkerne med at udvikle deres forretningsplan og digitale strategi for at sikre valget af de rigtige løsninger og sikre implementeringen så det virker for kunden.

Betina Otzen -

Betina Otzen

Hjælper med kunderejsen og kommunikationen på de sociale medier bl.a. Facebook, Instagram og LinkedIn, de steder, hvor butikken møder sine kunder og kan øge sin omsætning.

Maria Liin

Maria Liin

Rådgivning indenfor Visual Merchandising med henblik på at øge omsætningen ved at styrke butikkens produktpræsentation med fokus på kunderejsen og butikkens indretning.

Kenneth Billekop

Kenneth Billekop

Hjælper små og mellemstore detailbutikker med deres synlighed på deres hjemmesider og webshops gennem SEO for at øge omsætning og kundestrøm.

Jesper Lykke

Jesper Lykke Nielsen

Udvikler i samarbejde med butikkerne retningslinjerne for optimering af deres daglige drift for at sikre en bedre indtjening gennem udvikling af medarbejderne.

Jakob Wisnewski

Rådgiver butikkerne om deres digitale online salg og finder de rette leverandører til at implementere løsningen og underviser i at selv kunne drifte deres online salg.